Γιατί να επενδύσετε στην Κρήτη?

Ενδιαφέρεστε για επαγγελματικό χώρο?

Επενδύστε στην Κρήτη γιατί η Κρήτη είναι το καλύτερο κομμάτι της Ελλάδας. Είναι ένα νησί με υπέροχο καιρό τις περισσότερες ημέρες τον χρόνο. Επιπλέον οι Κρητικοί είναι προοδευτικοί άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν τις επενδύσεις. Ο τουρισμός στην Κρήτη σταδιακά αυξάνεται με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες για επενδύσεις να είναι πολλές και επικερδείς. Όσο ο αριθμός των επισκεπτών αυξάνεται σταδιακά χρόνο με το χρόνο, οι ανάγκες για ξενοδοχειακές, και όχι μόνο μονάδες, αυξάνονται εξίσου. Όλο και περισσότερα ξενοδοχεία, βίλες και διαμερίσματα διακοπών κατασκευάζονται κάθε χρόνο, και μπορεί κάποιος να βρει σε κάθε σημείο του νησιού

Ενδιαφέρεστε για προσωπική χρήση?

Φανταστείτε ένα νησί «αμόλυντο» από τον υπερβολικό αριθμό κτιρίων, το οποίο να προσφέρει υπέροχες θέες. Ένα μέρος με μεγάλη ιστορία και μοναδική παράδοση. Αν νομίζετε ότι αυτό είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τον ήλιο, τότε η Κρήτη είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς!

Η Κρήτη είναι το πέμπτο μεγαλύτερο νησί της Μεσογείου. Η ακτογραμμή της είναι 1,100 χιλιόμετρα και ο πληθυσμός της είναι περίπου 600.000. Ένα ταξίδι γύρω από το νησί, θα σας εντυπωσιάσει. Τα δύο τρίτα του νησιού είναι ορεινές περιοχές και το ύψος 57 κορυφών είναι περίπου 2.000 μέτρα.

Το νησί είναι πλήρως καλυμμένο με πράσινο. Στην Κρήτη υπάρχει μια καλά αναπτυγμένη γεωργική βιομηχανία, η οποία αποτελείται από 13 εκατομμύρια ελιές, αμπέλια και αμέτρητα εσπεριδοειδή. Στην Κρήτη θα δείτε ένα καταπληκτικό περιβάλλον!

Προώθηση Ακινήτων

ΕΙΤΕ

Διαλέξτε ανάμεσα από έτοιμα ακίνητα

Η εταιρεία cretan culture προσφέρει τις υπηρεσίες της για την ανεύρεση ενός ετοιμοπαράδοτου σπιτιού (μπορούμε να κάνουμε όποια αλλαγή επιθυμείτε πάνω σε αυτό),  ή ενός σπιτιού που χρίζει ανακαίνισης, σε χαμηλό κόστος. Αναλαμβάνουμε την ανακαίνιση παλαιών κτιρίων ώστε να είναι κατοικήσιμα Χωρίς να σπαταλήσετε το χρόνο σας ψάχνοντας διαφορετικές ειδικότητες.

Ή

Ελάτε σε εμάς να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε το σπίτι των ονείρων σας

Με εμπειρία  χρόνων στην κατασκευή ακινήτων…Συνεχίζουμε την προσπάθεια δημιουργώντας μοναδικές κατοικίες που πληρούν οποιαδήποτε απαίτηση της εποχής μας. Ξεκινώντας από την ιδέα, προχωρούμε στην κατάλληλη αρχιτεκτονική μελέτη που πληρεί όλες τις απαιτήσεις του πελάτη μας – λειτουργικές και αισθητικές ανάγκες. Προχωρώντας στην κατασκευή με τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς και τους άρτια εκπαιδευμένους τεχνίτες μας, Παραδίδουμε πάντα 99,9% μέσα στους προκαθορισμένους χρόνους, με το κλειδί στο χέρι την οικία των ονείρων σας.

Ελληνικα
Translate »